Wednesday, July 27, 2011

Happy Besday My Dear!!

0 comments
Lama x berupdate blog nie.. Bila dh update ontime pun, x dapat nk upload sebab slow sangat line internet skang.. bila upload gambar abis la dok pusing2 je keje dia huhuhu.. tapi w/bagaimanapun.. aku xnak lepaskan peluang utk abadikan tarikh2 penting dalam perjalanan hidup aku nie..

27 Julai 2011.. genapla usia my hubby 32 tahun... dah pening pk2 apa hadiah yang nk dibeli.. & last2 aku decide bagi CASH jer.. hahaha.. x penah2 aku buat & rasanya itu jer yang terfikir setelah berbulan2 aku memikirkannya.. hehe walaupun impaknya x berapa disukai 'mungkin'.. sebab dari cara dia menerima tu.. hmm... silent... ~_~

Apa2pun.. aku doakan segalanya yang terbaik buat hubby ku sayang.. Semoga segala yang diimpikan akan menjadi kenyataan.. Seperti biasa... Terima kasih.. terima kasih & terima kasih menjaga kami dengan penuh kasih sayang.. I luv U till The end of My Life !!!

Monday, July 25, 2011

Rindu Yang Terlarang...

0 comments
Rindu Yang Terlarang

Sekian lama sudah kita telah berpisah
Ku rasa kini engkau tak sendiri lagi
Aku pun kini juga seperti dirimu
Satu hati telah mengisi hidupku

Tak perlu engkau tahu rasa rindu ini
Dan lagi mungkin kini kau telah bahagia
Namun andai kau dengar syair lagu ini
Jujur saja aku sangat merindukanmu

Memang tak pantas mengkhayal tentang dirimu
Sebab kau tak lagi seperti yang dulu
Kendati berat rasa rinduku padamu
Biarkan ku hadang rinduku terlarang

Ku puisikan rindu di hatiku
Ku harap tiada seorang pun tahu
Biar ku simpan saja
Biar ku pendam sudah
Terlarang sudah rinduku padamu

Kendati berat rasa rinduku padamu
Biarkan ku hadang rinduku terlarang

Ku puisikan rindu di hatiku
Ku harap tiada seorang pun tahu
Biar ku simpan saja
Biar ku pendam sudah
Terlarang sudah rinduku padamu
Terlarang sudah rinduku padamu

Monday, July 11, 2011

Happy 9th Birthday Ayen !!!

0 comments
11 Julai 2011.. (110711) Ari nie genap usia anak mak yang sulung nie 9 tahun.. sekejap je masa berlalu & anak mak dh jadik org bujang dh nie.. ^_^

Ari ni pun pagi2 abang kata nk pegi sekolah agama jalan kaki.. Aiyark.. yakin betul dia.. tapi kalau x bagi pun.. sampai bila.. biarlah dia belajar berdikari sedikit demi sedikit.. Insyaallah, lama2 nnt biasalah tu.. & mak x risau sangat dah..

Untuk Ayen.. Mak, Ayah, Huda & Syifa' ucapkan SELAMAT HARI LAHIR YANG KE-9. Semoga apa yang kamu impikan akan menjadi kenyataan.. Jadik anak yang taat & jangan sesekali derhaka pada mak ayah & pada org yang lebih tua dari kamu.. Semoga jadi contoh yang baik buat adik2 semua.. Semoga bergembira & Happy birthday Sayang!!!..

Happy Family !!!
Thanks ATOK AZIZ.. belanja makan malam tadi.. Sangat BESHHH !!! Thanks jugak buat Atok, Nenek, Angah, Makgah Zue & Rania yang sama2 wish a day before besday ayen.. Sayang korang !!sELAMAT mALAM bESDAY boy...
sleep WiTh aNGry bIrd
hadiah dari ayah, mak , huda & Syifa'

Friday, July 1, 2011

Pecubaan pertama...

0 comments
hari demi hari, makin buntu rasa nk pikirkan cara untuk tambahkan susu. Bila pam asik dapat kurang dari keperluan syifa hari2.. aduh.. sampaikan tgk dalam peti, stok dh tinggal 5 botol jer.. kira cuma cukup utk sehari je.. so, langkah terakhir nie aku cuba jugakla makan Trial Set Shaklee tue.. nk kata confident tu belum la jugak.. cuma tawakal jer la.. harap nya berhasil la kan..

Untuk hari pertama aku makan tu.. kuantiti susu x banyak lagi yg aku dapat.. cuma bezanya pada warna susu tu.. nampak kehijauan & pekat sikit.. dr apa yang aku diberitahu.. itu memang impak dari pemakanan pil tu.. harap2nya.. lepas2 nie.. susu akan bertambah la yer...

Nampak beza tak?? yang banyak tu susu sebelum makan Shaklee.. yang sikit tu.. lepas aku amik vitamin dia.. nampak berselera tak?? hehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...