Thursday, May 31, 2012

Penyembuh Rindu

0 comments


Adakah kau berada di sana
Ku dapat rasa kehadiranmu
Walau hanya di dalam kalbu
Ku merindumu selalu

Pelik juga tapi kupun rasa
Bagai kau berdiri disisiku
Terkenangkan waktu ketika
Berdampingan bersama-sama

Setiap pertemuan
Pasti akan temu detik perpisahan
Walau kini terpisah
Kenangkanlah saat indah
Sebagai penyembuh rindu

Kita tak ditakdirkan bersama
Untuk masa yang lebih lama
Biarpun hanya seketika
Kehadiranmu dirasa..rasa

Setiap pertemuaan
Pasti akan temu detik perpisahan
Walau kini terpisah

Kenangkanlah saat indah sebagai penyembuh rindu
Kenangkanlah saat indah sebagai penyembuh rindu

Wednesday, May 23, 2012

lukisan...

0 comments
ini hasil lukisan dari My Note.. saja nk tayang.. huhu... mcm penah pegi tempat nie... tapi dimana ya???

Monday, May 21, 2012

S.E.N.Y.U.M

0 comments
hehehe.. ada ker org senyum sorang2 tanpa sebab??
kompom xdernya... walaupun dia kata "xder apa.. saja nk senyum.." maknanya.. adala tu..
cumanya dia nk share atau tak jer kenapa dia senyum...
maybe dia terbaca perkara2 yang lucu..
terpandang sesuatu yang mengingtkan kisah2 lalu..
terkenang memori indah kala dulu..
haa.. mcam2 la.. yang nyata sesuatu perkara yg dia ingt tu mesti yang best & pastinya dh mengusik perasaan & hati kecil dia sampai dia bley senyum sorang2...
 ^_^


& untuk aku yang tersenyum2 jer arinie.. tak payah la nk tanya2 lagi...

 "xder apa.. saja nk senyum.."  ^_^

Wednesday, May 16, 2012

Skodeng....

0 comments
Tetiba terkenang bahasa skodeng nie... skang pun suka 'skodeng' fb member2 lama.. tapi x post pape.. x komen paper.. x like paper.. saja suka2 tgk.. ilangkan bosan.. lepaskan rindu.. hehe seronok gak rupanya.. menskodeng dalam diam nie...

Terbaca/tertengok benda yang best2.. seronokla juga rasa hati.. tapi bila terkena part2 yang menyentuh jiwa raga tu.. terkilan & terasa kesian gak kat dorang.. tapi tangan ni x mampu nk coret pape... hanya mampu memandang dan mendoakan dari jauh... Andai mereka gembira.. semoga kegembiraan itu berkekalan... dan andai sebaliknya.. semoga kesedihan itu tidak lama...

Kawan2 ku sekalian...BEWARE !! I'm Watching U.. hihiihii

Thursday, May 3, 2012

1st day keje...

0 comments
1st day masuk keje terus meeting ISO...
Semalam 1st day aku masuk keje lepas dekat 3 minggu gak kot aku xde.. last day aku keje 9 april 2012.. pastu 10hb aku kursus.. pastu terus dah aku mc sampai la smalam 02 mei baru aku masuk keje... huhu

kejap jer kan masa berlalu.. tapi entah napa masuk opis skang mcm hilang separuh semangat... Sbb bos aku yang baik hati baru jer bersara... dah dekat 6 tahun kot aku keje bawah dia.. dialah bos yang paling cool yang pernah aku jumpa.. & entah napa lately asik dok terbayangkan bos aku tu jer.. aduila... syahdu lak tetiba bila bos xder nie...

Smalam plak... masuk keje terus ada meeting .. errkk.. blur tuh... mcm2 masalah rasanya.. tapi hidup perlu diteruskan.. walau apa pun masalah yang datang .. kita kena hadapi dengan tenang & rasional.. Insyaallah.. setiap masalah yang datang pasti ada jalan penyelesaiannya...


Farewell bos... Selamat Bersara !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...