Wednesday, January 27, 2010

lamanya ...

7 comments

Lamanya aku x update blog nie.. bila ada masa, idea pulak xder.. bila idea mencurah2.. masa tu jugakla aku sibuk ngan macam2 benda.. sunyinya rasa blog ini...


Tuesday, January 19, 2010

Dorang ada ....

0 comments
ini masa terima anugerah...


penat lelah itu.. terbukti akhirnya...


ini masa "possing time.."











" hari itu kita suka-suka.. esok lusa kita x tau lagi.."
tapi yang pasti.. raikanlah setiap hari itu.. kerana esok pasti tidak akan kembali...

Jalan2 di Putrajaya...

0 comments
"mak...nie sungai ke laut???"



" ada buaya tak kat dalam nie?"



" adoiii.. penatnya...."


Friday, January 15, 2010

Slowww.....

0 comments

agak lama gak rasanya aku biarkan blog nie tanpa berita & cerita utk dikongsi.. walaupun pd hakikatnya mmg banyak story yg leh aku coretkan tapi.. mood tu seakan2 hilang bila 'perkara2' yang menyedihkan tu muncul.. huh...

& utk hari nie.. aKu rasa sedikit kegembiraan itu apabila.. gelak tawa.. kembali menghiasi keliling aku.. x kisahlah walau conditionnya skang dh lain.. tapi it's a good start utk aku kembali pulihkan semangat yang hampir hilang .. huhu

tq everybody.. & tq kat yg pgg kamera.. hahaha


*****************************************
~Anugerah Khidmat Cemerlang..~ hoho.... apakah boleh lagi utk tahun2 yang akan datang bila aku dh jadi 'penerima paling slow' nie?? hurmm.... upset again....

Thursday, January 7, 2010

it's 2010....

0 comments
Welcome 2010...
but 4 me.. it just a number.. thats bring 'nothing'..

semuanya serba x kena & semuanya serba x menjadi.. permulaan yang menyakitkan dan memerlukan ketabahan yang sangat tinggi... aku harap.. ianya biarlah utk permulaan tahun ini saja.. yerp.. ada 11 bulan lagi utk tahun nie kan.. so, harap2nya.. biarlah 1/12 nie jer yang buat aku serabut & I wish.. coming month nie akan lebih ceria & membawa kebahagiaan dalam hidup aku..

****************************************************

aku... hampir putus asa dengan HARAPAN.. tapi hati kecil ku kata.. ini bukan aku ... yang mengalah & bersedih dengan dugaan yang datang.. & dengan itu.. aku perlu bangkit & lupakan apa yang dah lalu.. & yang penting.. HADAPI HARI DEPAN DENGAN SENYUMAN...

" nothing's PERFECT but nothing's IMPOSIBLE"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...