Sunday, February 27, 2011

Ia muncul lagi.. ^_^

0 comments
27 Februari 2011.. Selamat Hari Ulangtahun ke 16 B!!!.. since kita jadik couple.. ^_^. Alhamdulillah.. lepas tue kita bertunang, kita kawen, dapat anak. dapat anak lagi & skang dah tambah lagi sorang.. hehe Syukur pada Allah yang masih mengekalkan jalinan kasih nie sehingga sekarang.

Macam x sedar jer dh 16 tahun kan.. Maknanya.. dah 15 tahun la kita tinggalkan sekolah.. & x lama lagi kita nk berkumpul balik ngan sumer kawan2 masa kelas dulu.. hehe pasti mengimbau kenangan zaman sekolah.. dan kenangan kita berdua jugak.. hehe

Harapan & doa saya agar perhubungan ini akan lebih kukuh & sentiasa memperbaiki antara satu sama lain.. Saya sayang awak... muahh.. :D

27 Februari 1995 ~ 27 Februari 2011
& kini.. gabungan itu telah menjadi satu koleksi.. NieSa'95 Collection... hehe baguskan....


Friday, February 25, 2011

no idea..

0 comments
lamanya rasa x update blog nie.. walaupun tengah bercuti sekarang.. tapi masa utk membloger tu rasa mcm x dan plak.. kadang2 idea ada, masa xder, bila ada masa, idea pulak entah kemana.. huhu.. dan.. sekarang aku dh kehilangan idea semula.. adoyai.. sampai jumpa lagi di post akan datang..

Thursday, February 17, 2011

Sudah 44 hari...

0 comments
Ari nie 17 Februari 2011.. tamatlah sesi berpantang secara rasminya.. Walaupun sebelum abis pantang tue dah merata gak aku rayau.. haha.. itulah bezanya org dulu ngan org sekarang kan...

Apa2pun.. yang penting, aku tau apa aku buat, aku tau setakat mana kemampuan aku.. & ari nie jugak.. aku dah publishkan new stock utk Niesa'95 Collection, sempena tamatnya tempoh berpantang.. ^_^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...